10 Dite Greve, 20 te perndjekurit pa pergjigje

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

10 Dite Greve, 20 te perndjekurit pa pergjigje

Petrit Horjeti - 26 vjet ne burgun e Burrelit- Lindur ne Tepelene ne 1939, Vendbanimi Tirane, pa pension, beqar dhe I pa strehe.

Gjergj Ndreca - 7.5 vjet ne burgun e Spaçit dhe Qafe-barit-vendlindja Durres ne1961, Vendbanimi Tirane I martuar me 4 femije, I papune, I pastrehe

Fatmir Lloçi - 7 vjet ne burgun e Spaçit- Vendlindja Kukes ne 1956, Vendbanimi Tirane I martuar me 3 femije, I papune.

Kujtim Kaziu - 10 vjet ne burgun e Spaçit- vendlindja Kruje ne 1958, vendbanimi Durres, I martuar me 3 femije, I papune.

Petrit Lipo - 18 vjet ne burgun e Burrelit- vendlindja Pogradec ne 1959, Vendbanimi Tirane I martuar me 1 femije, I papune.

Shpetim Karamuca - 26 vjet ne burgun e Burrelit dhe Spaçit- Vendlindja Korçe ne 1941, Vendbanimi Tirane. Nje djale. Pa pension, I pastrehe.

Gazment Hamiti - 5 vjet ne Qafe- Bari, vendlindja Tirane ne 1959, I martuar me 4 femije, I papune.

 

Ramazan Spahiu - 12 vjet ne burgun e Spaçit, vendlindja Burrel ne 1941, vendbanimi Burrel, beqar pa pension.

Guxim Kullolli - 9.5 vjet ne burgun e ne Qafe- Barit, vendlindja Elbasan ne 1960, vendbanimi Elbasan. I martuar 4 femije, I papune.

Besim Valteri - 6 vjet burg ne Spaç, vendlindja Burrel ne 1961, Vendbanimi Tirane I martuar me 4 femije, I papune, I pastrehe

Agim Kollçaku - 5 vjet ne burgun e ne Qafe- Barit, vendlindja Kavaje ne 1956, Vendbanimi Kavaje I martuar me 2 femije, I pastrehe

Arif Beu - 5 vjet  ne burg ne Spaçit vendlindja Kavaje ne 1957, Vendbanimi Kavaje I martuar me 3 femije, I papune

Vllas Koçi - 13 vjet ne burgun e Spaçit, Vendlindja Vlore ne 1956, vendbanimi Vlore. I martuar me 2 femije, I papune

Petrit Mukaj - 5 vjet burg ne Qafe- Barit, Vendlindja Tirane ne 1958, Vendbanimi Tirane, I martuar me 2 femije, I papune

Maldin Mukaj - 5 vjet burg ne Qafe- Barit, Vendlindja Tirane ne 1951, I martuar me 3 femije, I papune

Ylli Gjonçaj - 5 vjet burg ne Qafe- Barit, Vendlindja Tirane ne 1953, Vendbanimi Tirane, I martuar me 2 femije, I pa strehe

Perikli Shqevi - 10 ne burgun e Burrelit dhe Qafe- Barit, Vendlindja Tirane ne 1957, vendbanimi Tirane, I martuar me 2 femije, I papune

Agron Talo - 10.5 vjet ne burgun e  Qafe- Bari dhe Spaçit, Vendlindja Tirane ne 1958, Vendbanimi Tirane. I divorcuar me 1 femije. I papune.

Xhemal Zhuri - 13 vjet ne burgun e  Qafe- Bari dhe Spaçit. Vendlindja Tirane ne 1959, Vendbanimi Tirane. I divorcuar me 3 femije.

Lirak Bejko - 7.5 vjet burg ne Spaç. vendlindja Tirane  ne 1965, Vendbanimi Tirane I martuar me 2  femije, I papune, I pastrehe.